سرد مزاجي مردان و دلايل خستگي جنسي و بي ميلي در زن و مرد و راه هاي درمان – زمان مطالعه 3 دقيقه است.
سرد مزاجي و خستگي جنسي در 3سالگي ازدواج

” وقتي به اوايل ازدواج مان فکر مي کنم، و با حال حاضر مقايسه مي کنم از زندگي بيشتر دلسرد مي شوم.

احساس مي کنم بهترين کار اين است که خودم را مشغول کارها و تربيت فرزندان کنم و کمتر به اين مسائل فکر کنم.

همسرم و من  هردو در ماه هاي ابتدايي و حتي تا چند سال نخست نسبت به هم کشش جنسي زيادي داشتيم.

زندگي براي مان هيجان انگيز و شيرين بود.

ما از نظر جنسي براي هم انرژي مي گذاشتيم، با هم شوخي مي کرديم و همواره کنار هم بوديم.

اما حالا هر دوي ما نسبت به رابطه جنسي هيجان کمتري داريم و کمتر براي با هم بودن و روابط مان انرژي و هيجان صرف مي کنيم.

البته بارها از دوستان و اقوامم شنيده ام که اين موضوع براي آن ها نيز اتفاق افتاده و کاملا طبيعي است.

اما من دلم نمي خواهد با گفتن اين جمله ( طبيعي بودن )، از خود سلب مسئوليت کنم…

براي همين به سراغ شما آمدم تا از راهنمايي تان براي داشتن يک زندگي شيرين و پر نشاط استفاده ببرم. ”

خستگي جنسي چيست و درمان بي ميلي

جملاتي که خوانديد صحبت هاي يک خانم جوان با روان شناسش بود، موضوعي که شايد دغدغه خيلي ها باشد.

اما برخورد افراد در مقابل اين احساس و دغدغه مشترک متفاوت است، عده اي آن هيجان اوليه در ازدواج شان را در افراد جديد مي بينند، به نوعي دچار تنوع طلبي و خيانت مي شوند.

عده اي نيز خود را غرق و سرگرم کار، فرزند و اهداف مالي و تحصيلي مي کنند، در واقع سعي مي کنند با انکار مشکل خود اين شرايط را قابل تحمل سازند.

و اما هستند افرادي مانند نمونه بالا، که نه مشکل را انکار مي کنند و نه صورت مسئله را پاک، بلکه دنبال چاره جويي و راه کاري منطقي در مقابل خستگي جنسي خود و همسرشان هستند.

منبع : سرد مزاجي مردان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدرسه فرهنگیان دخترانه دهدشت Rafael flow-measurement اقامتگاه اجاره آپارتمان و سوئیت مبله آموزشگاه مجازی طراحی سایت رزرو هتل | رزرو هتل ارزان | رزرو هتل اروپا وب گفت مهدی هستم(سیدمهدی) دانلود آهنگ جدید ایرانی Jason