سرد مزاجي مردان و دلايل خستگي جنسي و بي ميلي در زن و مرد و راه هاي درمان – زمان مطالعه 3 دقيقه است.
سرد مزاجي و خستگي جنسي در 3سالگي ازدواج
” وقتي به اوايل ازدواج مان فکر مي کنم، و با حال حاضر مقايسه مي کنم از زندگي بيشتر دلسرد مي شوم.
احساس مي کنم بهترين کار اين است که خودم را مشغول کارها و تربيت فرزندان کنم و کمتر به اين مسائل فکر کنم.
همسرم و من هردو در ماه هاي ابتدايي و حتي تا چند سال نخست نسبت به هم کشش جنسي زيادي داشتيم.
زندگي براي مان هيجان انگيز و شيرين بود.
ما از نظر جنسي براي هم انرژي مي گذاشتيم، با هم شوخي مي کرديم و همواره کنار هم بوديم.
اما حالا هر دوي ما نسبت به رابطه جنسي هيجان کمتري داريم و کمتر براي با هم بودن و روابط مان انرژي و هيجان صرف مي کنيم.
البته بارها از دوستان و اقوامم شنيده ام که اين موضوع براي آن ها نيز اتفاق افتاده و کاملا طبيعي است.
اما من دلم نمي خواهد با گفتن اين جمله ( طبيعي بودن )، از خود سلب مسئوليت کنم…
براي همين به سراغ شما آمدم تا از راهنمايي تان براي داشتن يک زندگي شيرين و پر نشاط استفاده ببرم. ”
خستگي جنسي چيست و درمان بي ميلي
جملاتي که خوانديد صحبت هاي يک خانم جوان با روان شناسش بود، موضوعي که شايد دغدغه خيلي ها باشد.
اما برخورد افراد در مقابل اين احساس و دغدغه مشترک متفاوت است، عده اي آن هيجان اوليه در ازدواج شان را در افراد جديد مي بينند، به نوعي دچار تنوع طلبي و خيانت مي شوند.
عده اي نيز خود را غرق و سرگرم کار، فرزند و اهداف مالي و تحصيلي مي کنند، در واقع سعي مي کنند با انکار مشکل خود اين شرايط را قابل تحمل سازند.
و اما هستند افرادي مانند نمونه بالا، که نه مشکل را انکار مي کنند و نه صورت مسئله را پاک، بلکه دنبال چاره جويي و راه کاري منطقي در مقابل خستگي جنسي خود و همسرشان هستند.
منبع : سرد مزاجي مردان
درباره این سایت